Korting voor leden bij KSH kantoorspeciaalzaak Hardenberg

Logo_KSH

Wij staan bekend als betrouwbare professional met diepgaande kennis van kantooroplossingen. Een prettig bedrijf om zaken mee te doen, dat haar afspraken nakomt en haar klanten ondersteunt bij de pré-sales, after-sales, instructie en service.

Door te werken met een eigen technische dienst kunnen wij een uitstekende service leveren, er worden nog  betere responstijden gerealiseerd en we kunnen flexibeler omgaan met het aanbod van onderhoud en reparaties.
We vormen een hecht team, dat wat we bereiken, bereiken we met z’n allen. Binnen het bedrijf heerst een persoonlijke, familiaire sfeer. Dat is tevens wat onze medewerkers uitstralen. De medewerkers van KSH, zijn geschoold en getraind op gebied van kantoorsystemen. Dus u kunt rekenen op professioneel hulp afgestemd op de wensen, eisen en situatie van de persoon of organisatie in kwestie.

Kantoorinrichting

Van ergonomisch verantwoorde bureaustoel tot complete geautomatiseerde projectinrichting.

Kantoorartikelen

Bestel online uw kantoorbenodigdheden.

Kantoormachines

Wij leveren diverse merken kantoormachines voor alle mogelijke werkzaamheden op kantoor.

Automatisering

We vertalen de functionele behoefte van uw organisatie naar een realistisch advies over de optimale inzet van ICT.

PostNL Business Point

Alles ter plekke regelen

In onze showroom vindt u een PostNL Business Point, zodat u al uw postzaken in één keer kunt afhandelen. Van het ophalen, frankeren en wegbrengen van uw (partijen)post en pakketten, tot en met het aankopen van voorverpakte zegels. Ons PostNL Business Point heeft ruime openingstijden zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Zo maken we ook op het gebied van post het ondernemen makkelijk.

 

(ZP Platform is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel en de te maken afspraken tussen onze leden en KSH)