Workshops 26 juni Zwieseborg

WorkshopsEr worden deze avond twee workshops gegeven door Herma Overweg, Effortless Coach bij Coach To Nature en Ardi Klokkers, Coach bij Omgaanmetgeld.com

Herma start de avond met de workshop:

Moeiteloos klanten aantrekken en behouden.

Zelfs als je een hekel hebt aan marketing en verkoop kun je moeiteloos klanten aantrekken en behouden! Stel je eens voor dat je op eigen kracht steeds weer opnieuw de juiste klanten kunt aantrekken die blij zijn dat ze jou gevonden hebben! Dan loopt je zaak toch als een trein? Want wat je handel of dienstverlening ook is, uiteindelijk hangt je succes ervan af of je de juiste klanten kunt aantrekken die baat hebben bij jouw diensten. Marketing- en verkoopinstrumenten zijn vaak kostbaar, niet leuk en ook niet zo heel onderscheidend omdat iedereen ze toepast. Kan het veel simpeler, goedkoper en effectiever? En vooral natuurlijker? Kan het ook moeiteloos? Ja dat kan! Moeiteloos is niet helemaal hetzelfde als makkelijk, maar als je het eenmaal te pakken hebt is het wel precies het juiste woord! Het gaat moeiteloos, op je eigen kracht, in je eigen tempo, en op je eigen gevoel. En de basisregels zijn makkelijk te leren!

Na de pauze zal Ardi Klokkers een workshop geven.

Passief inkomen. Werkt u voor geld of werkt geld voor u.

Deze workshop is op dezelfde moeiteloze principes gestoeld. Immers alles wat je aandacht geeft, dat groeit. Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen makkelijk rijk lijken te worden, terwijl anderen voorbestemd lijken te zijn tot een leven met financiële moeilijkheden. Ligt het aan opleiding, intelligentie, vaardigheden, timing, werkgewoontes, contacten, geluk, de keuze van hun beroep, ondernemingen of investeringen? Het ligt aan geen van die dingen! We hebben allemaal een persoonlijke financiële blauwdruk die vastligt in ons onderbewustzijn en deze blauwdruk, bepaalt ons financiële leven. Tijdens deze workshop word je meer bewust van deze blauwdruk en de mogelijkheden om geld voor je te laten werken.

De derde bijeenkomst voor dit jaar georganiseerd door Vechtdal Professionals vindt donderdag 26 juni plaats bij Landhoeve Zwieseborg, Hardenbergerweg 23, 7778 HP Hardenberg. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Graag even aanmelden!