Ondernemersdoolhof

Wat een leerzame en inspirerende avond! Op 28 juni speelden we met een clubje ondernemers het Ondernemersdoolhof. Een bordspel dat je even stil laat staan bij je bedrijf en bij jezelf als ondernemer

Een dobbelsteen en een stapel kaartjes, meer was er niet nodig voor een geslaagde avond. Wat voor doel heb jij jezelf gesteld? Kwaliteit of innovatie? Waarom kiezen mensen voor jou? Wat zou je uitbesteden als je mocht kiezen? Hoe ziet jouw verdienmodel eruit?  Deze en nog véél meer vragen kwamen deze avond voorbij.

De leuke, soms moeilijke vragen zorgden voor boeiende gesprekken. We werden gedwongen na te denken over onze eigen visie, gaven anderen daarmee een kijkje in onze manier van denken en werken en gaven we elkaar tips. Het was jammer dat de tijd zo snel ging, want eigenlijk wil je alle vragen wel spelen; spelletjesmens of niet.

Sparren, netwerken, kleine leermomentjes en naar huis met stof om over na te denken. Is dit niet dé reden waarom we ons hebben aangesloten bij een club als Vechtdal Professionals?

De ondernemers achter het spel zijn Klementine en Hilde. Een mini-heisessie noemden ze hun Ondernemersdoolhof en ja, dat was het! Even stil staan bij je onderneming, jezelf eraan herinneren waarom je doet wat je doet om dan te concluderen dat je zin hebt in de volgende dag. Klaar om weer fris en vol goede moed aan de slag te gaan.

Een sessie op deze denkbeeldige hei, dat doet volgens mij iedereen goed!

Tekst: Jorinde Brink