Sportieve bijeenkomst 5 juli

Waar konden we deze bijeenkomst beter houden dan in het clubhuis bij de atletiekbaan op de Sportboulevard?! Bert Meinen (Feelright / Het Beweegcentrum) informeerde ons eerst over positieve gezondheidszorg. Gezondheid is meer dan niet ziek zijn, gezondheid is een samenspel van fysiek en mentaal welbevinden, waarbij (volgens het model van Machteld Huber) ook zaken als erbij horen en zingeving meespelen. Zeker voor ons, zelfstandig ondernemers, is persoonlijke conditie een voorwaarde voor goede zaken. En omdat de fysieke gesteldheid daarvan een belangrijk onderdeel is, werden we daarna buiten in een circuit aan het werk gezet. Met zo’n tien onderdelen werden alle spiergroepen uitgedaagd! Bert zag erop toe dat we het goed uitvoerden.

Na twee rondes gingen we hongerig weer naar binnen, waar Andries Kingma (Bij Ons) een heerlijk tapas-menu had klaargezet. Een lekkere en gezellige introductie van de vakantie!

Tekst: Keihart / Foto’s: Martin Harmsma