Verrassingsavond

Op 9 december kwamen we bijeen voor “Verrassingsavond” als jaarafsluiting. We werden in Kerstsfeer ontvangen bij een heuse kerstboom mèt pakjes eronder. We speelden een soort ‘doorfluisterspel’, waarbij we ieder een boodschap moesten formuleren en meedelen aan twee tafelgenoten. Daarna draaiden we iedere vijf minuten door naar de volgende tafel om de boodschappen te verspreiden. Automatisch werden alle boodschappen in steekwoorden samengevat – behalve die van onszelf, haha! Aan het eind van het spel werd geïnventariseerd welke boodschap het best onthouden was. En toen, na de pauze, kwam ineens Sinterklaas nog op bezoek! Eén voor één vroeg hij alle aanwezigen te vertellen wat ze doen als ondernemer. Dit werd beloond met een kadootje onder de kerstboom vandaan. Het was een gezellige avond waarbij we elkaar weer iets beter hebben leren kennen.